Τι περιλαμβάνει;

  • Έως 70 καλεσμένους.
  • Μενού.
  • Ρόφημα.
  • Προσκλήσεις.
  • Show.
  • ΔΩΡΟ η τούρτα.

Υσχύει από Δευτέρα έως Σάββατο πρωί.

Ο παιδότοπος Lollipop οργανώνει το πάρτυ των παιδιών σας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και σε αποκλειστική συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία "Αλεξούδας".

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

Μενού Ενηλίκων με τέσσερα είδη (τυροπιτάκι, κασεροπιτάκι, λουκανοπιτάκι, πιτσάκι), καθώς και ένα ρόφημα της αρεσκείας σας,συμπεριλαμβάνονται και αλκοολούχα.

Μενού Παιδιών ένα τοστ (πάριζα - κασέρι) ή Pizza και ένα παιδικό χυμό.

Επίσης παρέχονται προσκλήσεις για τους προσκεκλημένους σας και ένα Show με μία απο τις μασκώτ του Lollipop.

Επιπλέον προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ η τούρτα με την επιλογή γεύσης της αρεσκείας σας.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το αναλογούν Φ.Π.Α.

Extra χρέωση 15€ για το σχέδιο της τούρτας (προαιρετικά).

Η τούρτα παρέχεται δωρεάν σε σύνολο 70 ατόμων. (Σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων ξεπερνάει τα 70, η χρέωση κατά άτομο είναι 6€.)

Αν το πάρτυ πραγματοποιηθεί Σάββατο (απόγευμα) η Κυριακή (πρωί - απόγευμα), η τιμή ανέρχεται στα 345€, (Σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων ξεπερνάει τα 70, η χρέωση κατά άτομο είναι 7€.).

Σε περίπτωση προσέλευσης μικρότερου αριθμού ατόμων απο τον αναμενόμενο η τιμή της προσφοράς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, καθώς επίσης δεν προσφέρονται Extra ροφήματα ή Αλκοολούχα ποτά για τα άτομα που δεν παραβρέθηκαν στο Party.

Extra ροφήματα - Αλκοολούχα ποτά χρεώνονται βάση Τιμοκαταλόγου.

Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού προσέλευσης των καλεσμένων, απο τον αναμενόμενο, πληρώνετε τα επιπλέον άτομα (είτε είναι ενήλικας είτε είναι παιδί) 6€ ανα άτομο.

Η ενημέρρωση εκ μέρους των γονέων για τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων τους στο σύνολο, γίνεται 2 μέρες πριν το Party για τις ημέρες Δευτ - Τριτ - Τετ - Πεμ - Παρ
Για τις ημέρες Σαβ - Κυρ γίνεται αυστηρά εως την Τετάρτη πριν το συγγεκριμένο Σαββατοκύριακο διεξαγωγής του Party. Σε περίπτωση ΜΗ επικοινωνίας των γονέων για τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων τους, θεωρείται απο το πακέτο που έχουν επιλέξει, το 50% ως ενήλικες και το 50% ως παιδιά.

Συνεργασία με Φωτογράφο.

Αποδοχή των Κανόνων Λειτουργίας του Παιδότοπου.

Τα παιδιά παίζουν με ευθύνη των γονέων / συνοδών τους.

Προκαταβολή για την διοργάνωση του Party και την δέσμευση της ημερομηνίας ανέρχεται στα 50€